Telefoon0570 - 625031 E-mailinfo@basisschool-deflint.nl

De schoolkalender voor ouders

Download de schoolkalender 2020-2021 met alle vakanties en activiteiten

Aan het begin van het schooljaar reiken wij aan alle ouders onze schoolkalender uit: een overzicht van alle activiteiten, studiedagen en vakantiemomenten in kalendervorm.

Print ‘m uit, en hang ‘m op!

Icoon pijltjeDownload schoolkalender 20-21

Kalender voor de komende tijd

De bovenstaande schoolkalender is niet helemaal meer kloppend. Vanwege de schoolsluitingen vervallen of verschuiven er diverse activiteiten. Hieronder staat de meest actuele planning voor de komende periode.

Icon calendar14 t/m 18 juni 2021

Schoolreisweek

De leerlingen van groep 1 t/m groep 7 gaan deze week op schoolreis. De precieze data en meer info volgen later.

Icon calendar16 t/m 18 juni 2021

Schoolkamp groep 8

De leerlingen van groep 8 gaan natuurlijk weer op schoolkamp. Verschillende activiteiten, veel plezier en feest voor drie dagen lang!

Icon calendar21 juni 2021

Studieochtend / piekmiddag

Alle leerlingen zijn de hele dag vrij.

Icon calendar22 juni 2021

Opbrengstenmiddag

De opbrengstenmiddag besteden we aan het analyseren en evalueren van de resultaten van de toetsen. Alle leerlingen zijn om 12.00 uur vrij.

Icon calendar23 juni t/m 2 juli 2021

Oudergesprekken

Een gesprek tussen ouders en de leerkracht(en) van hun kind(eren). Ouders krijgen bericht wanneer ze zich kunnen inschrijven voor het gesprek.

Icon calendar6 juli 2021

Film en eindfeest groep 8

Een spetterende feestdag! Groep 8 neemt afscheid van de basisschool.

Icon calendar7 juli 2021

Wisselmiddag / rapport 2 mee

De leerlingen nemen alvast een kijkje in hun volgende groep en maken kennis met hun nieuwe juf/meester. Leerlingen krijgen hun schoolrapport mee naar huis.

Icon calendar8 juli 2021

Zomerfeest

Op deze feestdag vieren we het einde van het schooljaar, de verjaardagen van alle meesters en juffen en de start van de zomervakantie. Tevens is dit de laatste schooldag.

Icon calendar9 juli 2021

Start zomervakantie

Alle leerlingen starten deze dag met hun zomervakantie en zijn dus vrij!

Icon calendar10 juli t/m 22 augustus 2021

Zomervakantie

Zes weken lang genieten van een heerlijke zomervakantie. Tot volgend schooljaar!