Telefoon0570 - 625031 E-mailinfo@basisschool-deflint.nl

De schoolkalender voor ouders

Download de schoolkalender 2020-2021 met alle vakanties en activiteiten

Aan het begin van het schooljaar reiken wij aan alle ouders onze schoolkalender uit: een overzicht van alle activiteiten, studiedagen en vakantiemomenten in kalendervorm.

Print ‘m uit, en hang ‘m op!

Icoon pijltjeDownload schoolkalender 20-21

Kalender voor de komende tijd

De bovenstaande schoolkalender is niet helemaal meer kloppend. Vanwege de schoolsluitingen vervallen of verschuiven er diverse activiteiten. Hieronder staat de meest actuele planning voor de komende periode.

Icon calendar20 t/m 28 februari 2021

Voorjaarsvakantie

Een weekje genieten van een fijne vakantie

Icon calendar8 t/m 19 maart 2021

Toetsweken

In deze periode plannen we de toetsen. Op tijd naar bed, gezond eten en bewegen helpt bij de concentratie op school!

Icon calendar22 t/m 26 maart 2021 - digitale editie

Gast in de klas

Ouders kunnen meekijken hoe er in de groep van hun kind(eren) wordt lesgegeven.

Icon calendar1 april 2021

Paasviering en haloptreden 4

De groepen 6b, 5b, 1a treden op in de centrale hal (ovb). Op deze dag vieren we ook een Paasfeestje (rekening houdend met de coronamaatregelen)!

Icon calendar1 april 2021

Studiemiddag (opbrengsten)

De opbrengstenmiddag besteden we aan het analyseren en evalueren van de resultaten van de toetsen. Alle leerlingen zijn om 12.00 uur vrij.

Icon calendar2 april t/m 5 april 2021

Paasweekend

Een lekker lang weekend vrij.

Icon calendar6 april 2021

Studiedag

Alle leerlingen zijn de hele dag vrij.

Icon calendar12 t/m 23 april 2021

Oudergesprekken en rapport 1

Een gesprek tussen ouders en de leerkracht(en) van hun kind(eren). Ouders krijgen bericht wanneer ze zich kunnen intekenen voor het gesprek. Aan het einde van de oudergesprekkenronde wordt het rapport meegegeven.

Icon calendar20 april 2021

Eindtoets groep 8

Vandaag maken alle leerlingen van groep 8 de landelijke eindtoets. Succes jongens en meisjes!

Icon calendar23 april 2021

Koningsspelen

De Koningsspelen is een sportief Oranjefeest vanwege de verjaardag van onze Koning

Icon calendar24 april t/m 9 mei 2021

Meivakantie

Twee weken genieten van een heerlijke vakantie!