Telefoon0570 - 625031 E-mailinfo@basisschool-deflint.nl

De schoolkalender voor ouders

Download de schoolkalender 2020-2021 met alle vakanties en activiteiten

Aan het begin van het schooljaar reiken wij aan alle ouders onze schoolkalender uit: een overzicht van alle activiteiten, studiedagen en vakantiemomenten in kalendervorm.

Print ‘m uit, en hang ‘m op!

Icoon pijltjeDownload schoolkalender 20-21

Kalender voor de komende tijd

De bovenstaande schoolkalender is niet helemaal meer kloppend. Vanwege de schoolsluitingen vervallen of verschuiven er diverse activiteiten. Hieronder staat de meest actuele planning voor de komende periode.

Icon calendar24 april t/m 9 mei 2021

Meivakantie

Twee weken genieten van een heerlijke vakantie!

Icon calendar10 t/m 12 mei 2021

Projectweek - light versie

In deze week werken leerlingen en leerkrachten een aantal dagen aan een gezamenlijk project. Vanwege de coronamaatregelen wordt het een lightversie!

Icon calendar13 en 14 mei 2021

Hemelvaartsdag, dag na Hemelvaart

Alle leerlingen zijn deze twee dagen vrij.

Icon calendar24 mei 2021

Tweede Pinksterdag

Alle leerlingen zijn vrij deze dag.

Icon calendar25 en 26 mei 2021

Schoolfotograaf

Deze twee dagen komt de schoolfotograaf weer langs voor portretfoto's, foto's van broertjes en zusjes en de klassenfoto's.

Icon calendar31 mei t/m 11 juni 2021

Toetsweken

In deze periode plannen we de toetsen. Op tijd naar bed, gezond eten en bewegen helpt bij de concentratie op school.

Icon calendar14 t/m 18 juni 2021

Schoolreisweek (ovb)

De leerlingen van groep 1 t/m groep 7 gaan deze week op schoolreis. De precieze data en meer info volgen later.

Icon calendar16 t/m 18 juni 2021

Schoolkamp groep 8 (ovb)

De leerlingen van groep 8 gaan natuurlijk weer op schoolkamp. Verschillende activiteiten, veel plezier en feest voor drie dagen lang!

Icon calendar21 juni 2021

Studieochtend / piekmiddag

Alle leerlingen zijn de hele dag vrij.

Icon calendar22 juni 2021

Opbrengstenmiddag

De opbrengstenmiddag besteden we aan het analyseren en evalueren van de resultaten van de toetsen. Alle leerlingen zijn om 12.00 uur vrij.

Icon calendar23 juni t/m 2 juli 2021

Oudergesprekken

Een gesprek tussen ouders en de leerkracht(en) van hun kind(eren). Ouders krijgen bericht wanneer ze zich kunnen inschrijven voor het gesprek.

Icon calendar6 juli 2021

Film en eindfeest groep 8

Een spetterende feestdag! Groep 8 neemt afscheid van de basisschool.

Icon calendar7 juli 2021

Wisselmiddag / rapport 2 mee

De leerlingen nemen alvast een kijkje in hun volgende groep en maken kennis met hun nieuwe juf/meester. Leerlingen krijgen hun schoolrapport mee naar huis.

Icon calendar8 juli 2021

Zomerfeest

Op deze feestdag vieren we het einde van het schooljaar, de verjaardagen van alle meesters en juffen en de start van de zomervakantie. Tevens is dit de laatste schooldag.

Icon calendar9 juli 2021

Start zomervakantie

Alle leerlingen starten deze dag met hun zomervakantie en zijn dus vrij!

Icon calendar10 juli t/m 22 augustus 2021

Zomervakantie

Zes weken lang genieten van een heerlijke zomervakantie. Tot volgend schooljaar!